top of page
C41EC291-7D31-4C25-BBCF-64F5F7089A0A.jpeg

Joehoeeee, het ebook verschijnt snel in jouw mailbox!

Yes, super! Je hebt de eerste stappen gezet om zelfverzekerd en confortabel in je eerste baan te komen. Het stappenplan geeft jou inzicht in alle aspecten die van belang zijn in de overgang van studie naar werk. Maar ook als je al een tijdje in je baan zit is dit stappenplan 'a Little reminder' zodat je jezelf niet voorbij gaat lopen. Pak het er daarom ook af en toe even bij, zo weet je zeker dat jij het werkende leven helemaal aan kan. Daarnaast behoefte aan begeleiding?

Wil je kans maken op een gratis coachsessie? Vul onderstaand formulier in.

Als je onderstaande vragenlijst in vult kun je kans maken op een gratis coachsessie. Aan het einde van elke maand verloot ik een aantal gratis coachsessies.

 

Je vult de vragenlijst in zodat jij voor jezelf nog duidelijker krijgt hoe je er voor staat in je eerste baan en je helpt mij om inzicht te krijgen in wie mijn ebook download. 

Hoe lang zit jij in je eerste baan?
Loop je ergens tegen aan in je baan?
Hoe voel jij je in je baan?
Heel onzeker en niet fijnOntevredenBest okeTevredenZelfverzekerd en bli

Of plan hier een kennismakingesprek

Voelt het werken voor jou als watertrappelen? Houd jij je hoofd maar net boven water? Je ervaart stress, weet niet of deze baan het wel echt is voor jou en vind het lastig om een goede werk en priive balans te vinden. Het is tijd om vervelende periode op te lossen, zodat jij je weer zelfverzekerd, positief en energiek gaat voelen. Plan een gratis kennismaking in en zet de eerste stap naar nieuwe toekomst. 

Ebook Work to Grow.jpg
bottom of page