top of page

Verlang je naar meer energie, rust en een gebalanceerd leven?

Aan het einde van de werkdag ben jij moe, en dan heb je de avond of het weekend ook nog eens volgepland met leuke sociale activiteiten. Wanneer je een keer ziek bent, ben je blij dat je een legitieme reden hebt om even niet aanwezig te zijn. Jij verlangt namelijk naar tijd voor jezelf om helemaal weer op te laden. Herkenbaar? Niet zo gek; jouw energieverdeling is momenteel in disbalans.

 

We vergeten namelijk dat door de komst van technologie de grenzen tussen werk en privé vervagen. Het loopt in elkaar over, en dat zorgt ervoor dat je niet de focus kunt houden die in het verleden wel mogelijk was. Hierdoor raakt onze batterij sneller leeg. En voor we het weten, hebben we ons oplaadmoment alweer ingevuld voor een activiteit die 'echt nodig' is.

Jij bent op zoek naar tips en handvatten die jou helpen om jouw werk-privé balans weer goed te krijgen. Speciaal daarom heb ik de masterclass "Van vermoeid en je overweldigd voelen naar rust in je werk en privé" gemaakt.

balans - werkprivé balans - WorktoGrow.jpg

Schrijf je in voor de masterclass

Een paar jaar geleden stond ik op het punt in het leven waar jij nu staat. Mijn balans was helemaal zoek. Iedereen om mij heen was naast hun fulltime werk bij elke sociale activiteit aanwezig, en ik dacht dat ik dat ook moest. Dus met tegenzin of totaal uitgeblust zorgde ik er altijd weer voor dat ik met een lach op dat ene feest stond en overwerkte omdat ik dacht dat dat erbij hoorde. Ik hield het best een tijdje vol, maar uiteindelijk kostte het letterlijk mijn gezondheid. Ik kwam met een burn-out thuis te zitten. Dat was voor mij het moment waarop ik bewust in aanraking kwam met het belang van een goede werk-privé balans.

Ik verdiepte me in de wetenschap omtrent dit onderwerp, volgde cursussen speciaal gericht op de trends van werk en zingeving, en begeleidde coachees in mijn praktijk die ik door middel van gesprekken en opdrachten weer terug in balans bracht. Deze kennis wil ik nu met jou delen om ervoor te zorgen dat jij geen gezondheidsklachten ervaart door te lang in disbalans te leven!

In deze masterclass ontdek je...

  • Weetjes over werk-privé balans. Hoe kan het dat het tegenwoordig een steeds groter probleem wordt?

  • Tips die jij kunt gebruiken om jouw leven weer meer in balans te krijgen.

  • Inzicht in je eigen balans op dit moment

  • De mogelijkheid om jouw vragen en issues direct te behandelen.

Na de masterclass voelde ik mij begrepen. Ik dacht dat het aan mij lag dat ik het lastig vond om een gebalanceerd leven te leiden, maar naar de kennis die Melanie deelde zag ik in dat het anders zat. Daarnaast zorgden de tips ervoor dat ik direct aan de slag kon. Ik ben me nu veel bewuster van mijn balans en hoe ik die optimaal kan houden. 

Hendrik

Na deze masterclass weet je...

  • Dat het tegenwoordig steeds belangrijker wordt om jouw werk-privé balans goed te blijven toetsen. Want disbalans kan zorgen voor gezondheidsklachten.

  • Hoe het gesteld is met jouw balans en welke stappen je kunt ondernemen om deze goed te krijgen.

  • Welke tips je kunt inzetten om je balans op orde te krijgen 

  • Hoe je aan de slag kunt gaan met jouw werk-privé balans

Deze online masterclass duurt ca. 50 minuten.  Je ontvangt in die tijd waarde en informatie die je gelijk na de masterclass kunt gaan toepassen. Zorg er daarom voor dat je ook echt aanwezig bent. De tips deel ik namelijk niet achteraf. 

masterclass balans - WorktoGrow.jpg
bottom of page