top of page
loopbaantrechter - coaching.jpg

Eindelijk weer werk waar jij energie van krijgt en wat écht bij jouw past.

Hé carierre twijfelaar, 

Je zit momenteel in een baan, maar vraagt je je af of dit het wel echt is. Je bent zo in deze baan gerold of het was een logische stap vanwege je studie. Maar nu je in die baan zit krijg je steeds meer vragen. 'Is dit het nou?', 'Krijg ik hier wel genoeg energie van?' Die vragen geven je twijfels, dus je opent vacature sites en begint met zoeken. Maar dan popt de vraag op: 'Welke baan past nu echt bij mij?'

En helemaal met de vele mogelijkheden en het grote aantal openstaande vacatures kan die vraag voor stress zorgen. Dat zorgt er vaak voor dat mensen toch maar door blijven werken in hun huidige functie of dat ze iets zoeken in dezelfde sector. Je energie loopt leeg, je bent vaak voor korte termijn uitgedaagd, je kan niet meer functioneren in deze baan vanwege omstandigheden of je merkt dat je toch echt niet op je plek zit. Dan is het tijd om professionele hulp in te schakelen. Iemand die verder kijkt dan alleen jouw behaalde diploma's en de functies die je tot nu hebt bekleed. Iemand die ook echt kijkt naar jou als persoon. Want je neemt altijd jezelf mee in het werk en je bent het gelukkigst als je helemaal kunt zijn wie je echt bent. 

Je verlangt naar:

 • Energie in je baan.

 • Diepgaande inzichten in wat je belangrijk vindt in je baan.

 • Concrete voorbeelden wat bij jou zou kunnen passen.

 • Handvatten om in te zetten in je carrière. 

 • Een leuke baan waarbij jij je op je plek voelt. 

Tijd om je verlangens waar te maken en die ene droombaan nu echt te gaan vinden. Daarvoor is dit loopbaantraject. In zes sessies krijg jij inzicht in wat jij zoekt in een baan, welke banen bij je zouden kunnen passen en wat jij van bepaalde sectoren vindt. Daarnaast gaan we ook praktisch aan de slag om er voor te zorgen dat jij goed voorbereid de arbeidsmarkt betreed en een goede kans maakt op jouw droombaan. Zo ga jij na het vinden van de juiste baan straks weer met energie, een glimlach en zelfverzekerdheid je werkende leven tegemoet. Klinkt dit als iets waar jij naar op zoek bent?

Bekijk inhoud

Na dit traject zit jij zelfverzekerd in je carrière. Je hebt duidelijk voor ogen wat goed bij je past en weet nu beter wat belangrijk is in jouw werkende leven. Daarnaast heb je praktische handvatten gekregen om je carrière een boost te geven. ​

 • Of je nu een hele carrièreswitch maakt of in dezelfde sector blijft werken, jij voelt je zelfverzekerd en gaat vol vertrouwen de nieuwe uitdaging aan. 

 • Jij hebt de middelen en vaardigheden gekregen om bewust en weloverwogen een keuze te maken. 

 • Jouw werk-profiel en knowhow is weer helemaal up-to-date aan het einde van het traject.

 • Voor de toekomst weet jij waar je op kunt letten als je toch besluit om een nieuwe uitdaging aan te gaan, want je weet wat je nodig hebt in je werk. 

 • Je krijgt energie van je nieuwe baan, want dit is wat écht bij je past. ​

Inhoud van het traject

Gedurende het traject kun je gebruik maken van ondersteuning per whatsapp:

Loop je tijdens de week ergens tegenaan, kom je iets tegen in je huidige situatie waarover je het wilt hebben of heb je behoefte aan feedback. Van maandag tm vrijdag ben ik per whatsapp bereikbaar voor jou. 

 

Dit traject is gebasseerd op een methodiek de loopbaantrechter. De 6 sessies zitten in een vaste vorm, omdat we alleen zo het beste resultaat kunnen behalen. Mocht je behoefte hebben om naast jouw loopbaanvraag ook aan iets anders te werken zoals bijvoorbeeld een patroon, dan is het mogelijk om een losse sessies bij te boeken. 

 

Jouw volgende loopbaanstap maak je voor €875,- inclusief BTW. (Wil je in termijnen betalen, lees hierover meer bij de veelgestelde vragen)

Voor dit bedrag krijg je: 

 • Zes sessies van 1 uur waarin jij inzicht krijgt in jouw passie voor werk (de frequentie van de sessies is in overleg, voor de eerste 2 sessies is om de week 1 sessie het meest effectief).

 • Opdrachten die jouw inzicht gaan verdiepen, zodat je nog bewuster een keuze kan maken.

 • Kennis over beroepen die bij jou passen, maar ook belangrijke informatie over sollicitatieprocedures, zodat jij succesvol en helemaal voorbereid je nieuwe baan kan vinden. 

 • Jouw LinkedIn profiel, CV en motivatiebrief weer helemaal up-to-date en passend bij de wensen die bedrijven tegenwoordig hebben. 

 • Een lijst met banen die echt bij jou passen op basis van wensen, vermogen en passie.

 • De mogelijkheid om tussendoor via whatsapp vragen te stellen, zodat jij gedurende het traject snel actie kan ondernemen. 

 

Nog niet helemaal overtuigd of dit traject bij jou past? Naast een vrijblijvend gesprek is het ook mogelijk om eerst een losse sessie te boeken en daarna doortestromen.

Upcoming Events

bottom of page