top of page
youngprofessional coaching - WorktoGrow.jpg

Jouw leven vol Zelfvertrouwen, groei en succes binnen handbereik in slechts twee maanden.

Hé jongvolwassene, 

 

Je bevindt je in een uitdagende levensfase. Misschien ben je net afgestudeerd, ben je bezig met je eerste stappen op de arbeidsmarkt en ervaar je nu al stress. Je vraagt je af of deze baan wel de juiste keuze is. Af en toe denk je er zelfs aan om toch nog een andere studie te gaan volgen. Want is de baan waar je van droomde nog wel echt wat je nu wilt? Of ga je door omdat het zo hoort en van je wordt verwacht?

 

Je voelt onzekerheid en bent bang om te falen, daarom ga je alleen nog maar harder werken. Dat is immers wat je altijd al doet in zo’n situatie?! Je ziet om je heen dat anderen het wel allemaal aankunnen.

Al jouw vrienden hebben een geweldig sociaal leven, een leuke partner en misschien zelfs wel hun droombaan. Jij blijft maar twijfelen en je voelt je overweldig door alles

wat er van je wordt verwacht. Je weet niet helemaal zeker wie je bent

en/of wie je wilt zijn, maar weetook vooral niet waar je moet beginnen

om dit inzicht te krijgen. Diep van binnen verlang je naar zelfvertrouwen

innerlijke rust en de vrijheid om van het leven te genieten, zonder dat

de belemmerende gedachten en twijfels je tegenhouden.

 

Je verlangt naar:

 • Een gevoel van vrijheid.

 • Jezelf comfortabel voelen met wie je bent.

 • Een leuke baan waarbij jij je op je plek voelt. 

 • Meer rust een plezier in jouw leven.

 • Energie om leuke dingen te doen met vrienden. 

 • Naast jouw sociale leven ook geld verdienen. 

youngprofessional coaching - WorktoGrow.jpg
Bekijk inhoud

Stel je eens voor dat je die mentale balans kunt vinden, dat je kunt genieten van alle dingen die je doet en dat je vol zelfvertrouwen kunt kiezen welke richting je op wilt gaan. Ik heb zelf ook op dit punt gestaan als dat jij nu staat. En als ik terugkijk had ik toen graag een onafhankelijk persoon naast me gehad. Die mij op een andere manier naar mijzelf liet kijken en liet inzien wat er allemaal al in mij zat. Om vervolgens een spiegel voor te houden en met praktische handvatten te komen die zorgen voor minder stress en geloof in jouw eigen kunnen. Jij hebt in deze fase ook zo’n iemand nodig, want alleen zo kun je stappen vooruit. Vanuit mijn coachopleiding en eigen levenservaring weet ik goed hoe je met deze uitdagingen om moet gaan. En precies dat is wat dit traject voor je gaat betekenen. We gaan kijken wat jij nu ervaart, waardoor je je niet helemaal jezelf voelt. Daarbij kijken we naar jouw patronen, drijfveren, waarden en zingeving.  Is dit waar jij nu tegen aan loopt en ben jij toe aan verandering?

Na dit traject voel jij je weer zekerder in je baan. Je ervaart minder stress en voelt je energieker dan ervoor. Je bent getransformeerd en herkent je in onderstaande punten

 • Je wordt energiek wakker en hebt zin om naar het werk te gaan, maar sluit ook zeker je werkdag met energie af. 

 • En naast je werk heb jij tijd voor vrienden, familie en jezelf, zonder stress te ervaren.

 • Je hebt helder voor ogen wat jouw doel is en deze streef je met vertrouwen na.

 • Jij bent bewust van waar jij je het liefste voor in zet, waardoor je in optimaal kan presteren in je functie.

 • Jij weet wie je bent en waar je voor wilt gaan. 

Inhoud van het traject

Gedurende het traject kun je gebruik maken van ondersteuning per whatsapp:

Loop je tijdens de week ergens tegenaan, kom je iets tegen in je huidige situatie waarover je het wilt hebben of heb je behoefte aan feedback. Van maandag tm vrijdag ben ik per whatsapp bereikbaar voor jou. 

 

Aanvullend op deze sessies is het mogelijk om een talenten assessment te doen en te bespreken. Daarnaast is het ook altijd mogelijk om een losse sessies bij te boeken. 

Deze groei investering is €499,- inclusief BTW. (Wil je in termijnen betalen, lees hierover meer bij de veelgestelde vragen)

 

Voor dit bedrag krijg je: 

 • In de eerste maand drie sessies en tweede maand 2 sessies waarin we aan de slag gaan met onderzoek na hoe jij zelfverzekerder en met minder stress je leven kunt voortzetten. Ter afronding en als reflectie vindt de laatste sessie na 6 maanden plaats. 

 • De mogelijkheid om mij altijd de appen als je een vraag hebt of ergens meezit. Ik reageer op maandag tm vrijdag binnen 24 uur. 

 • Inzichten in jouw drijfveren, patronen, talenten door middel van coachmethoden en een vragenlijst. 

 • Handvatten die je meeneemt om in de toekomst, waardoor jij op een andere manier leert omgaan met onzekerheid, overweldigend, stress, eenzaamheid. 

Aanvullende groeisessies gewenst? 

Aanvullende losse sessies bedragen €75,- Inclusief BTW per sessie. 

 

Nog niet helemaal overtuigd of dit traject bij jou past? Naast een vrijblijvend gesprek is het ook mogelijk om eerst een losse sessie te boeken en daarna doortestromen.

Upcoming Events

bottom of page